Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bliver vinderen af Ballon d´Or afsløret her?

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. november 2017




Vinderen af Ballon d´Or 2017 er fundet. Ihvertfald hvis man skal tro på ægtheden af det afslørende billede fra det franske fodboldmagasin France Football, som lige nu florerer på de sociale medier.

Ifølge det afslørende tweet, som lige nu florerer på de sociale medier, forventes det at argentinske Lionel Messi vipper Cristiano Ronaldo af tronen til December.

Ronaldo, som vandt FIFA-prisen The Best tidligere på måneden, har ellers været anset som favorit til at genvinde denne titel, efter sejrene i både La Liga og Champions League tidligere på året.

Messi, som har vundet prisen fem gange tidligere, spås til en andenplads på podiet når priserne skal deles ud 7. December.

Men ifølge den afslørende forside på det franske sports-blad France Football, som i flere år har stået for pris-uddelingen, vil den argentinske stjerne Lionel Messi blive kåret som vinder foran rivalen Ronaldo.

Her ses Messi på forsiden i en sort baggrund omgivet af en gylden forgrund i både skrift og farver, som symbolsk og utvetydigt henviser til vinderen af den præstigefyldte pris.

Lige nu florerer der en del rygter og spekulationer som sætter spørgsmålstegn ved forsidens ægthed.

Det ville også være en overraskelse af dimensioner hvis den argentinske troldmand skulle løbe med titlen, på trods af kun at have sejret i årets Spanske pokalturnering.

Ikke desto mindre har Lionel Messi været forrygende i 2017. Ingen anden spiller i de europæiske top fem ligaer, har scoret flere mål end argentineren.

Samtidig har Messi, nærmest på egen hånd, kvalificeret Argentina til næste års VM-slutrunde.

Se forsiden nedenfor:

Bliver vinderen af Ballon d´Or afsløret her ? Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bliver vinderen af Ballon d´Or afsløret her?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder