Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho: Jeg har det fint i Liverpool

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 13. november 2017


Coutinho: Jeg har det fint i Liverpool

I sommerens transfervindue forsøgte FC Barcelona op til flere gange at hente brasilianske Philippe Coutinho til klubben. Dog kunne man aldrig nå til enighed med Liverpool om en pris for 25-årige Philippe Coutinho. Den engelske traditionsklub forlangte mere end FC Barcelona ville betale for, hvilket var årsagen til, at handlen gik i vasken, selvom Philippe Coutinho gav udtryk for i medierne, at han var klar til at tage det næste skridt i sin karriere og skifte til FC Barcelona.

I dag tørner han altså stadig ud for Liverpool. I medierne florerer der mange historier om, at FC Barcelona stadig ikke har opgivet at hente Philippe Coutinho. Flere medier skriver, at offensivspilleren står øverst på FC Barcelonas ønskeliste til det kommende transfervindue i januar måned. Lige nu er han en del af den brasilianske landsholdstrup, der skal spille venskabskamp mod England på Wembley imorgen aften.

Her har Philippe Coutinho taget sig tid til at blive interviewet af pressen, der spurgte ind til hans nuværende tilstand i det engelske hos Liverpool. Dog ville Philippe Coutinho hellere fokusere på landsholdets kamp mod England end at snakke om dagligdagen i England og transferrygter.

- Jeg har det fint i England. Jeg spiller i en af de største ligaer i verden, hvilket jeg er meget stolt af. Lige nu fokuserer jeg dog kun på den kommende landskamp. Jeg har ikke spillet de sidste tre kampe i Premier League grundet en skade, men jeg er tilbage nu og er 100% klar til at spille kampen mod England. Jeg er meget beæret over at være en del af det brasilianske landshold. Det er meget specielt for mig, hver gang jeg tager den gule trøje over hovedet, sagde Philippe Coutinho til pressen forud for Brasiliens venskabskamp mod England, der spilles imorgen aften kl. 21.00.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder