Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ligapræsident: Messi har forlænget med Barca

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 14. november 2017


Ligapræsident: Messi har forlænget med Barca

La Liga-præsidenten Javier Tebas deltog i et event organiseret af Europa Press, og herfra fortalte han, at Lionel Messi har forlænget sin kontrakt med Barcelona. Tebas har intet med selve kontraktforlængelsen at gøre, men af hvad han ved, så er kontrakten underskrevet.

- Messi har en kontrakt, som er blevet forlænget. Kontrakter er officielle når de er blevet underskrevet, og ikke når det er blevet annonceret, at de er blevet underskrevet. Messi har skrevet under, så vidt jeg ved, fortalte han ved eventet.

Barcelona og klubbens præsident, Josep Maria Bartomeu, har allerede bekræftet, at forlængelsen er en kendsgerning, men endnu har Messi ikke været forbi klubbens kontorer for at få taget det traditionelle billede, som samtlige spillere gør efter at have underskrevet en ny eller forlænget kontrakt.

Bartomeu fortalte tilbage i september, at der simpelthen ikke havde været tid til at Messi kunne komme forbi, men at forlængelsen var i hus og at begge parter tog det helt roligt. Andre historier gik på, at Messi ikke ville ses sammen med Bartomeu, men disse historier havde ingen sandhed i sig - argentineren hilste pænt på præsidenten med et smil for tre uger siden, da de mødtes på træningsbanen.

Den 5. juli skrev Barcelona på sin hjemmeside, at Messi havde accepteret at forlængelse sin kontrakt frem til 2021. Desuden blev der også skrevet, at Messi ville underskrive sin forlængelse når han vendte tilbage til Barcelona for at indlede den nuværende sæson.

Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Man City slår Hoffenheim
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Stream kampene
12/12 - 18:55 Real Madrid - CSKA Moskva
12/12 - 18:55 Viktoria Plzen - AS Roma
12/12 - 21:00 Ajax - Bayern München
12/12 - 21:00 Manchester City - Hoffenheim
12/12 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Lyon
12/12 - 21:00 Young Boys - Juventus
12/12 - 21:00 Benfica - AEK Athen
12/12 - 21:00 Valencia - Manchester United

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder