Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

USA vil afholde turnering samme tid som VM

Nyheder - 15. november 2017




USA skuffede fælt og kvalificerede sig ikke til VM næste år i Rusland. Derfor har det amerikanske fodboldforbund kigget på mulighederne for at afholde en turnering på nogenlunde samme tid som VM næste år - men der tvivles på, om det bliver godkendt af FIFA.

Ifølge Fox Sports vil USA åbne op for en turnering for alle lande, som ikke kvalificerede sig til VM og tanken blev styrket af, at Sverige slog Italien, som dermed ikke skal til VM. Hvis man kan overtale Italien til at deltage i en turnering for hold der ikke skal med til VM, så vil det øge interessen.

VM afholdes fra den 14. juni til den 15. juli og ifølge flere engelske medier er det i samme periode, at USA har tænkt sig at afholde turneringen. Idéen er først nu ved at blive søsat og spørgsmålet er om FIFA godkender en sådan turnering på samme tid som VM. Hold som Italien, Chile og Tyrkiet skal ikke til VM og kan derfor øge interessen for den nye turnering - det betyder, at Arda Turan kan blive en del af turneringen såfremt idéen slår igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


USA vil afholde turnering samme tid som VM

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder