Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Suárez truer med Barca-exit

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 16. november 2017


Medie: Suárez truer med Barca-exit

Luis Suárez har været sprudlende i sin tid i Barcelona. Målene er væltet ind og samtidig har han haft stort overskud og leveret en masse assists. Men måske er tiden ved at være inde til at hans agent igen skal kigge på fremtiden.

I flere uger har Antoine Griezmanns navn blevet nævnt i forbindelse med et skifte til Barcelona og ifølge ESPN er Suárez ikke glad for Barcelonas transferplan. Klubben er nemlig angiveligt klar til at hente en stor stjerneangriber til sommer og her peger pilen i øjeblikket på Griezmann.

Skulle det ske, at Barcelona henter Griezmann, så er Suárez klar til at forlade klubben, melder Caught Offside, som blandt andet citerer Diario Gol og ESPN. Suárez ønsker ikke at klubben skal hente en stor spiller ind på hans plads, da han fortsat føler han har mere at give af og at træneren samtidig ser sig nødsaget til at bruge en eventuel ny spiller, hvis klubben har investeret mange penge.

Derfor håber Suárez, at Manchester United til sommer genoptager deres interesse for Griezmann, som de havde i sommers. Her valgte franskmanden i stedet at forlænge med Atletico Madrid kort efter at klubben fik afvist en appel mod deres transferkarantæne.

Luis Suárez har scoret 124 mål i 161 kampe for Barcelona siden han landede i Catalonien tilbage i 2014.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder