Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alba: Kan ikke forestille mig Neymar i Real Madrid

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 16. november 2017




De seneste par dage har et vildt rygte om et Neymar-skifte til Real Madrid floreret i medierne. Brasilianeren skiftede i sommerens transfervindue fra FC Barcelona til PSG i en handel, der gjorde ham til den dyreste fodboldspiller i historien. Dog har Neymar ikke fået en ønskestart i det franske, hvilket er årsagen til, at flere rygter er blevet dannet.

Et Neymar-skifte til Real Madrid virker for det første meget urealistisk, da brasilianeren lige er skiftet til PSG. For det andet, så vil det være et meget kontroversielt skifte, da Neymar har en fortid hos FC Barcelona, som han flere gange har givet udtryk for, at han elsker utroligt meget, selvom han forlod klubben.

Igår kommenterede FC Barcelonas Jordi Alba på rygterne, da han talte med pressen i den spanske landsholdslejr. Han gav udtryk for, at han slet ikke kunne forestille sig sin tidligere holdkammerat skifte til FC Barcelonas ærkerivaler fra Real Madrid. Det skifte vil ifølge Jordi Alba være fuldkommen uhørt.

- Jeg kan slet ikke forestille mig Neymar i en Real Madrid-trøje. Det virker helt forkert. Neymar havde en god tid her i klubben. Det var ærgeligt, at han forlod os, men han traf selv beslutningen. Det ville være helt uhørt, hvis han skiftede til dem. Jeg håber, at det er falske rygter, som medierne har dannet, sagde Jordi Alba til den pressen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Kan ikke forestille mig Neymar i Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder