Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iniesta takker Juve-fansene for stående applaus

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 23. november 2017




FC Barcelonas anfører Andrés Iniesta er en sand legende med mere end 600 kampe i FC Barcelona-trøjen. Han er en klubmand, der altid går forrest på banen. Han er en meget populær mand blandt FC Barcelona-fansene, men hans sympatiske måde at være på og fantastiske kvaliteter på fodboldbanen har gjort ham utroligt populær blandt de fleste modstanders fans.

Onsdag aften spillede Andrés Iniesta sin kamp nr. 645 for FC Barcelona på udebane mod de forsvarende italienske mestre fra Juventus. Kampen endte 0-0, hvilket sender FC Barcelona videre i Champions League.

Med 10 minutter tilbage af kampen blev Andrés Iniesta skiftet ud til fordel for Jordi Alba. Alle på stadion rejste sig og gav den spanske midtbaneprofil en stående applaus, da stadionspeakeren annoncerede, at det var Andrés Iniesta, der skulle skiftes ud. Efter kampen var det en meget rørt Andrés Iniesta, der udtrykkede hans taknemmelighed til Juve-fansene for den flotte applaus.

- Det var meget rørende at blive klappet fra banen af alle på stadion. Jeg fik virkelig gåsehud. Det er fantastisk, at selv modstanderens fans gør det, selvom jeg spiller for deres holds modstander. Jeg vil gerne takke Juventus-fansene. Det betyder utroligt meget for mig. Det rører mig både som spiller og som person. Det er noget, som jeg aldrig vil glemme, og jeg vil tænke tilbage på det, når min karriere slutter, sagde Andrés Iniesta efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta takker Juve-fansene for stående applaus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder