Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Ikke umuligt med Dembele mod Real Madrid

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 29. november 2017


Valverde: Ikke umuligt med Dembele mod Real Madrid

Ousmane Dembélé bekræftede for nyligt, at han om to uger træner med sine holdkammerater efter en længere skadespause. Han træner allerede med bold igen og er tydeligvis godt på vej tilbage, men Ernesto Valverde vil ikke tage nogle chancer.

Dembélé får omkring to uger til at træne med sine holdkammerater før El Clásico afvikles den 23. december. Det betyder, at han højst sandsynligt er i spil til opgøret, men Valverde har fortsat sine tvivl.

- Ordet 'umuligt' findes ikke, men det ser svært ud, fortalte Valverde i går, da han blev spurgt om Dembélé kunne komme i spil til El Clásico.

- Han har været igennem en slem skade og har været ude længe, så hvis vi skal vente endnu en uge på at han er helt klar, så gør vi det.

- Vi kan ikke tage nogle chancer og specielt ikke når han har været ude i så lang tid. Det er dejligt at se, at han er ivrig efter at komme tilbage, men det er bedre at være varsom med en spiller end at skubbe ham for hurtigt i spil. Vi er meget rolige, fortalte Valverde i går på pressemødet forud for aftenens pokalkamp.

Dembélé blev skadet i en udekamp mod Getafe. Kort efter fløj han til Finland for at blive opereret og han blev herefter dømt ude i 4-5 måneder.

Valverde: Ikke umuligt med Dembele mod Real Madrid

Odds-tilbud
Få odds 8,00 på at FC København slår Vejle
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement
21/10 - 18:00 AGF - AaB


Ugens mest læste

Seneste nyheder