Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis: Forsøger bare at gribe chancen når jeg får den

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 30. november 2017


Denis: Forsøger bare at gribe chancen når jeg får den

Onsdag aften spillede FC Barcelona sig videre i Copa del Rey-turneringen ved at besejre Real Murcia med 5-0 hjemme på Camp Nou. Den første kamp i Murcia blev vundet med 3-0, så FC Barcelona-mandskabet slog altså holdet fra den tredje bedste række ud med 8-0 sammenlagt.

Der blev i de to kampe givet spilletid til de spillere, som normalt overværer kampene fra bænken eller tribunen. En af dem var midtbanemanden Denis Suárez, der onsdag aften for alvor viste Ernesto Valverde, at han kan regne med ham.

Denis Suárez leverede en glimrende indsats på midtbanen, og han kronede et flot kamp med et smukt mål til stillingen 4-0. Efter kampen var det naturligvis en lykkelig Denis Suárez, der fortalte pressen, at han forsøger at gribe chancen, når han får spilletid af Ernesto Valverde.

- Jeg er meget stolt over holdets indsats i aften. Vi leverede virkelig en solid indsats, og vi gav de fremmødte fans noget at juble over. Det var en svær start på kampen, fordi Murcia stod meget langt tilbage. Vi blev dog ved med at presse på, og til sidst væltede målene ind. Det var en dejlig følelse, at vi endelig fik åbnet op for deres defensiv.

- B-spillerne gjorde det også fantastisk i dag. De var selvfølgelig lidt nervøse i starten, men sådan er det jo altid, når man får chancen på førsteholdet. De greb for alvor chancen allesammen.

- Personligt, så er jeg meget lykkelig over, at jeg spillede en god kamp i dag. Jeg forsøger bare at gribe chancen, når jeg får den af træneren. Det var også fantastisk at få scoret i dag. Sergi Roberto lagde en fantastisk aflevering ind i feltet til mig. Jeg fik taget den godt med, hvorefter jeg forsøgte at sende den over i det lange hjørne forbi keeperen. Det lykkedes heldigvis, og det var fantastisk, da den gik ind, sagde Denis Suárez efter kampen..

15/08 - 21:00 Real Madrid - Atletico Madrid (finale) Anbefalet
16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 16,00 på at Atletico slår Real Madrid
Få odds 12,00 på at Real Madrid slår Atletico
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder