Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Mascherano forlader Barca til januar

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. december 2017


Breaking: Mascherano forlader Barca til januar

Det er ingen nyhed, at Javier Mascheranos tid så småt er ved at løbe ud i Barcelona. Argentineren har ikke holdt kortene tæt på kroppen og har med fuld overlæg bekræftet, at han ikke længere føler sig vigtig i klubben.

En af grundende til, at han meget gerne vil videre er, at han ønsker at spille fast inden sommerens VM sparkes i gang - og det kan han ikke regne med i Barcelona, hvor Umtiti og Piqué er det faste makkerpar. Nu forlyder det hos catalansk TV3, at Mascherano og Barcelona har indgået en aftale.

Aftalen er, at Mascherano allerede den 31. januar forlader klubben. Det er altså et halvt år tidligere end forventet. Til den tid er Samuel Umtiti sin skade kvit og med Mascherano ude af døren har Valverde tre deciderede centerbacks i Umtiti, Piqué og Vermaelen. Alt tyder på, at klubben arbejder på at hente en ny mand ind allerede til januar for at lukke hullet efter Mascherano.

Ifølge selvsamme medie har Mascherano en aftale på plads med Hebei Fortune, som spiller i den kinesiske Super League. Her håber han på, at han kan få fast spilletid i bestræbelserne på at komme til VM i god form. Ved seneste slutrunde var han guld værd for Argentina og håbet er, at han kan arbejde sig tilbage i en rytme der gør ham lige så meget værd denne gang.

Han har for nyligt udtalt, at han ikke vil skabe konflikter i forbindelse med sit exit. Desuden er Barcelona klar til at hylde ham ved en begivenhed i løbet af januar - hvordan og hvorledes vides endnu ikke.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Ugens mest læste

Seneste nyheder