Messi udligner Gerd Müller-rekord

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. december 2017

I søndagens kamp mod Villareal udlignede Lionel Messi Gerd Müllers utrolige rekord, som lød på 525 mål for én klub i en europæisk top-fem liga. Barca vandt kampen 2-0.

Gæsterne fra Barca kontrollerede og dominerede det meste af kampen, men måtte væbne sig med tålmodighed indtil små 20 minutter før slutfløjt, da udskældte Luis Suarez bragte catalanerne i front.

Den fem-dobbelte Ballon d´Or-vinder Lionel Messi slukkede endeligt lyset for hjemmeholdet da han, syv minutter før tid, tog sagen i egen hånd udenfor hjemmeholdets felt.
Her tog argentineren et par træk gennem feltet og bankede derefter resolut bolden ind bag Villareals Sergio Asenjo i målet.

Barca er nu ubesejret i 15 kampe i ligaen.

Legendariske Gerd Müllers mål-rekord blev ligeledes udlignet igår - naturligvis af Lionel Messi.

Müller scorede 525 mål i 572 kampe for Bayern Munchen i årene 1965 til 1979 - en rekord som den tyske legende stod for i næsten 40 år.

Messi som tidligere har slået en anden Müller-rekord da argentineren scorede 86 mål i ét kalender-år i 2012, er nu oppe på 525 mål i sammenlagt 605 kampe for Barcelona.

Den argentinske stjerne er allerede historiens største målscorer i La Liga med sine 362 mål - indtil videre.