Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Chelsea er ikke en nem modstander

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 11. december 2017




Ernesto Valverde deltog efter dagens lodtrækning i en pressekonference med Barca TV. Valverde har som bekendt netop fået tildelt sin næste opgave i Champions League-turneringen. Barcelona skal stå overfor den engelske storklub Chelsea.

Valverde lagde på ingen måde skjul på sin mening om lodtrækningen. Han indrømmede at Premier League-hold kan være nogle svære modstandere, og at han især beundrede Antonio Conte samt hans projekt i London-klubben.

- Det var en svær lodtrækning, da alle udfald stort set var farlige. Derfor vidste vi også at det ikke ville blive let, berettede han og fortsatte:

- Chelsea er forsvarende mestre i England, men vi ser frem til at møde dem på trods af at det vil blive svært. Det er en rigtig god kamp, både for os og fansene. Med alt respekt, så vil det blive meget nemt, at blive motiveret til kampene.

Til slut fik han afrundet med at rose den italienske træner, Conte. Han er begejstret for Chelseas fysiske form samt deres velfungerende taktiske system. Derudover roste han dem for deres præstationer i Premier League, som han mener er blevet forbedret siden man hentede Alvaro Morata fra Real Madrid.

Den første kamp i Champions Leagues ottendedelsfinaler spilles i 2018.
Første runde spilles den 20. februar på Stamford Bridge i London, mens returkampen spilles i marts den 14. hvor Chelsea gæster Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Chelsea er ikke en nem modstander

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder