Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Paulinho om Tottenham-tiden: Derfor gik det galt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. december 2017




FC Barcelonas brasilianske midtbane-mand, Paulinho, insisterer på at forholdet til de daværende Tottenham-trænere, Tim Sherwood og senere Mauricio Pochettino, altid var godt, selvom tiden i London var svær.

Brasilianeren forlod Spurs og London til fordel for kinesiske Guanzhou Evergrande i 2015, efter er par hektiske år i London. I Kina blev Paulinho hurtigt en stor og respekteret profil - en succes som førte til en Barca-kontrakt tilbage i August.

Avisen The Guardian har haft en længere samtale med Paulinho, hvor den brasilianske landsholdsspiller opsummerede hvad der gik galt på White Hart Lane.

- Jeg vil ikke sige at det var en lettelse at forlade Tottenham, men jeg var nødt til det. Det var en hård tid, fortalte Paulinho.

- Den daværende træner Villas-Boas købte mig til klubben i 2013 og allerede i December var Villas-Boas fortid i klubben.

- Jeg var enig i alt som Villas-Boas sagde. Men pludselig var Tim Sherwood blevet ansat, som havde helt andre ideer. Jeg spillede de sidste otte eller ni kampe i den sæson.

- Sherwood blev herefter udskiftet med Pochettino, som brugte mig på min favorit-position på banen i de første kampe. Derefter spillede jeg på alle de positioner, som ikke passede mig.

- Pochettino havde en helt anden opfattelse af mig. Jeg spillede venstre kant - en position som jeg aldrig fandt mig til rette i.

- Jeg havde ingen problemer med Pochettino. Jeg fortalte ham at venstre kant ikke er min stærke side, men at jeg ville følge hans instrukser, uanset hvor jeg skulle spille på banen.

- Men i England er presset stort i hvert sekund på banen. Og hvis man ikke spiller hvor man hører til, over en længere periode, så bliver man dårlig som jeg blev.

- Jeg besluttede mig for at søge væk, da jeg ikke kunne udfolde mig på banen som venstre kant. Jeg var ikke mig selv på banen og træneren mistede også tilliden til mig, sluttede brasilianeren af med.

Paulinho har ihvertfald fundet sig tilrettet i Barcelona, hvor han har bidraget med seks mål indtil videre.


Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Paulinho om Tottenham-tiden: Derfor gik det galt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder