Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca er bekymret for Umtitis frikøbsklausul

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 29. december 2017




Forleden offentliggjorde den engelske traditionsklub Liverpool, at de har hentet hollandske Virgil van Dijk hos ligakonkurrenterne Southampton. Det var en meget opsigtvækkende handel, for Liverpool hentede den hollandske midterforsvarer for 75 millioner pund, hvilket gør Virgil van Dijk til den dyreste forsvarsspiller i historien.

FC Barcelona hentede i 2016 Samuel Umtiti i franske Lyon. Dengang betalte FC Barcelona 18 millioner pund for den franske forsvarsklippe, der har udviklet sig utroligt meget i hans første sæson i klubben. Han har gjort det så godt, at han er blevet en fast mand i startopstillingen. FC Barcelona og Samuel Umtiti blev enige om, at en frikøbsklausul på 53 millioner pund skulle bindes fast med kontrakten.

Den frikøbsklausul er begyndt at bekymre FC Barcelona. Beløbet på 53 millioner pund begynder at virke som en mere end rimelig pris for Samuel Umtiti, når man sammenligner med Virgil van Dijk-handlen på 75 millioner pund. Ledelsen i FC Barcelona er blevet bange for, om nogle af storklubberne vil indløse Samuel Umtitis frikøbsklausul uden at blinke med øjenene, efter den opsigtsvækkende Virgil van Dijk-handel.

Klubber som Manchester United og Manchester City er blevet sat i forbindelse med Samuel Umtiti, da de har bemærket franskmandens imponerende udvikling i Barcelona. Disse to klubber er blandt de rigeste klubber, så beløbet på 53 millioner pund vil næppe sætte nogle af dem i økonomiske vanskeligheder.

Hvis FC Barcelona vil forhøje Samuel Umtitis frikøbsklausul, så er de nødt til at forhandle en ny kontrakt. Nogle vil mene, at det er forholdsvis tidligt, da Samuel Umtiti kun er igang med sin anden sæson i klubben, men det kan blive nødvendigt, hvis FC Barcelona vil holde på sin 24-årige forsvarsstjerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er bekymret for Umtitis frikøbsklausul

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder