Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Klopp taler ud om Coutinho-salget

Nyheder: Af Omar Nabil Hawwash - 6. januar 2018


Klopp taler ud om Coutinho-salget

Langt om længe blev brasilianske Philippe Coutinho bekræftet som Barcelona-spiller. Efter at rygterne udbredte sig tidligere i dag, lørdag, om at handlen var færdiggjort, var spilleren lørdag aften at finde i Barcelona, hvor klubben offentliggjorde købet af den talentfulde brasilianer.

Nu har træneren for spillerens nu forhenværende klub, Liverpool, tyske Jürgen Klopp, talt ud om skiftet af holdets 10’er.

- Det er med stor tilbageholdenhed, at vi, som hold og klub, forbereder os på at sige farvel til en god ven, et vidunderligt menneske og en fantastisk spiller i Philippe Coutinho, begynder træneren til Liverpools officielle hjemmeside, liverpoolfc.com.

Træneren gør det ligeledes klart, at spilleren har villet skifte siden i sommers, og har været meget desperat efter at ende på Camp Nou.

- Det er ingen hemmelighed, at Philippe har ønsket det her skifte siden juli, da Barcelona første gang viste deres interesse. Han var insisterende overfor mig, ejerne, og selv hans holdkammerater (i Liverpool, red.), om at det var et skifte han var desperat efter at lykkes med, forklarer Klopp og fortsætter:

- På trods af det, formåede vi at holde spilleren her efter sommertransfervinduet, i håb om at vi kunne overbevise ham om at blive her, og blive en del af det, vi vil opnå her i klubben.

Klopp understreger også, at han ikke er i tvivl om, at Coutinhos drøm ligger i Barcelona.

- Jeg kan fortælle alle Liverpool-fans, at vi, som klub, gjorde alt i vores magt for at overbevise Philippe om at det at forblive en del af Liverpool er lige så attraktivt som at flytte Spanien, men han er 100 procent overbevist om, at hans fremtid, og hans families fremtid, tilhører Barcelona. Det er hans drøm, og jeg er overbevist om, at der ikke er mere vi kan gøre, forklarer træneren, inden han takker Coutinho for sine præstationer og sin dedikation til klubben, på trods af sit store ønske om at skifte.

Dette skifte er spillerens andet skifte i karrieren. Det første var fra Inter Milans San Siro til Anfield, og det andet er fra sidstnævnte til Camp Nou.

Benvingut, Philippe Coutinho!

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder