Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Madrid forsøgte at købe Coutinho for 200 mio. euro

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. januar 2018


Madrid forsøgte at købe Coutinho for 200 mio. euro

Barcelona kunne i går bekræfte købet af Philippe Coutinho efter intense forhandlinger med Liverpool. Brasilianeren insisterede på, at et skifte skulle ske i denne måned, men nu kan Mundo Deportivo fortælle, at Real Madrid forsøgte at overhale catalanerne i jagten på den brasilianske guldfugl.

Real Madrid forsøgte at skabe ubalance i Barcelona og Liverpools forhandlinger ved at sende et bud afsted til Coutinhos agent. Buddet lød på svimlende 200 millioner euro (1,48 milliarder kroner), men Coutinho var ikke i tvivl om, hvor han ville skifte til.

Tilbuddet blev prompte revet over fordi, at Coutinho kun ønskede at skifte til Barcelona. Det var hans ønske siden catalanerne udviste interesse for ham i sommers, hvor den første kontakt blev indledt. Her blev Barcelona af Liverpool bedt om at hoste op med netop 1,48 milliarder kroner, men det ønskede præsident Bartomeu ikke.

Derfor brød forhandlingerne sammen i sommers, men i går kunne Liverpool ikke trække den længere og Coutinho blev solgt til FC Barcelona for - angiveligt - én milliard kroner.

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder