Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba-Messi: En dødbringende forbindelse

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. januar 2018


Alba-Messi: En dødbringende forbindelse

Jordi Alba og Lionel Messi har en forståelse for hinanden på banen som ikke mange har. I denne sæson har Jordi Alba allerede assisteret Lionel Messi fem gange og i weekenden skete det igen, da argentineren nettede mod Levante.

Kombinationerne er stort set altid den samme. Bolden bliver spillet ud til Alba der tager et løb i dybden i sin venstre side, Suárez stormer ind i feltet og får forsvarsspillerne til at løbe med mens Messi kommer snigende bagved og modtager bolden fra Alba før han sparker den ind. Mod Levante var det Messi selv, som fandt Alba før han headede den tilbage til Messi, som via. stolpen scorede til 1-0.

To gange mod Espanyol samt mod Alavés og Athletic Bilbao før den femte assist kom mod Levante i lørdags. Tidligere på sæsonen var rollerne vendt rundt, da Messi assisterede Alba i kampen mod Valencia på Mestalla. I alt har Alba assisteret Messi hele 11 gange - selvom modstanderne er klar over situationen, så sker tingene så hurtigt på banen, at det er svært at følge med.

Det var også Jordi Alba, som assisterede Messi på Bernabeu i sidste sæson, da argentineren scorede til 3-2 i overtiden.

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder