Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Det bliver ikke en nem kamp

Af Sahel Nawzadi - 10. JANUAR 2018


Valverde: Det bliver ikke en nem kamp


Ernesto Valverde sad overfor pressen i dag, onsdag, for at kommentere på morgendagens returopgør mod Celta de Vigo i Copa del Rey. Som bekendt endte det første opgør 1-1 i Vigo, hvilket betyder at Barcelona har en lille fordel med udebanemålet, dog føler Valverde ikke at det giver det store forspring.

- Remisen er gået vores vej på baggrund af et udebanemål, men forspringet er minimalt. Celta scorer altid på udebane. Det har de gjort i hver eneste kamp i denne sæson. Der er stadig alt at spille for. Jeg ved ikke om det er en enten eller, men der er alt at spille for, forklarer cheftræner, Ernesto Valverde, og tilføjer at de vil give alt i kampen, som var det en ligakamp.

- Det er sådan vi skal tilgå det. Det ville være en fejltagelse at spekulere om det. Vi skal ikke tænke på at vi er i en god position og ikke gå ind i kampen, det resultere i fejltagelser. Vi tænker ikke sådan. Vi vil vinde fra det første minut, fastslår Valverde.

Til slut roste Ernesto Valverde mandskabet fra Celta de Vigo, og fortæller at det er et hold, som består af kvalitet. Derudover er han overbevist om at Iago Aspas, som er i topform for tiden, kan gøre skaden mod Barca.

- Vi bliver nødt til at være opmærksomme på deres hastighed… Jeg tror der vil være en konstant kamp om at kontrollere spillet, afslutter han til sidst.


Kommende kampe på Viaplay

17/01 - 21:00 Espanyol - FC Barcelona
Ugens mest læste

Seneste nyheder