Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræfter Barcelona Yerry Mina på YouTube?

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. januar 2018


Bekræfter Barcelona Yerry Mina på YouTube?

Yerry Mina kan kalde sig FC Barcelona-spiller. Alt tyder på, at alt er faldet på plads, men endnu mangler man en officiel bekræftelse fra både FC Barcelona og Palmeiras. Bekræftelsen fra catalanerne er dog på utraditionel vis ankommet i dag på YouTube.

Barcelonas officielle YouTube-channel har nemlig en privat playlist kaldet 'Yerry Mina' med én video, som ligeledes er privat. Playlisten er opdateret i dag og meget tyder derfor på, at klubben i morgen - eller meget snart - bekræfter handlen med den store colombianske forsvarsspiller.

Samtlige spillere har en playliste, hvor videoer bliver tilføjet når der er noget relevant at vise. Philippe Coutinho har også fået sin egen playliste og før Barcelona altså har bekræftet købet af Mina, så har han allerede fået en playliste. Se det her.

Barcelona havde en aftale med Palmeiras om at hente Mina til sommer for ni millioner euro, men da Javier Mascherano har besluttet sig for at forlade klubben i denne måned, har Barcelona været nødsaget til at smide godt tre millioner oven i beløbet for at hente Mina i dette transfervindue.

Du kan se klubbens playlister på YouTube ved at trykke her.

skulle klubben fjerne playlisten, kan du se det på billedet herunder
Bekræfter Barcelona Yerry Mina på YouTube?

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder