Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Luis Suárez: Messi var spektakulær

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 22. januar 2018




Luis Suárez spillede en formidabel kamp i gårsdagens 5-0 sejr mod Betis. Med sine to scoringer og to assister var han involveret i kampens fire scoringer ud af de fem.

Efter kampen roste Suárez sin holdkammerat Messi, for sin fantastiske præstation.

- Messi leverer en speciel præstation i en hver kamp. Dette var endnu en, og denne gang var han spektakulær. Folk skal føle sig priviligeret for at være i stand til at nyde verdens bedste, roste han den argentinske troldmand.

Derudover kommenterede Suárez på succesen i ligaen.

- Vi er glade for at holde os i den gode form i ligaen. Vi er førende og vi har et godt forspring. Vi skal være glade for vores præstation her til aften, det var en komplet præstation.

- Vi er forberedt på at holdene i de tidligere stadier spiller med meget intensitet, men vi er fortsat i god fysisk-form. Vi er stærke og vi viste i den første halvdel af sæsonen, at vi spiller rigtig godt og er i god form.

- Vi vidste betydningen af aftenens kamp. Det var en god start på anden del af sæsonen. Copa del Rey var noget helt andet. Det var et uretfærdigt nederlag, og vi vil prøve på at vende det på torsdag. Nu må vi tage én kamp af gangen. Nu vil vi prøve på at komme tilbage i cuppen og så vil vi vende tilbage med fokus på ligaen, sluttede han af til sidst. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luis Suárez: Messi var spektakulær

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder