Naboerne delte i våd affære: 1-1

Kampreferater - 4. februar 2018

Regnen stormede ned og vandpytterne blev større og større i lokalbraget mellem Espanyol og FC Barcelona søndag eftermiddag. Hjemmeholdet kom foran i anden halvleg men Piqué dukkede senere op og sikrede Barcelona det ene point.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Digne, Paulinho, Busquets, Iniesta, Paco, Suárez og Coutinho

Cillessen, Rakitic, Denis, Messi, Alba, Roberto og Mina

- 1-0 66' - Moreno
- 1-1 82' - Piqué

8'
- En rodet start på en drivvåd bane med vandpytter rundt omkring. Barcelona forsøger at spille meget direkte mens Espanyol ikke rigtig har fået gang i boldomgangen.

11'
- TÆT PÅ! Paco smækker et frækt indlæg ind i det lille felt og Suárez kommer på den, men han kan ikke styre den rundt om keeper Lopez, som samler op.

22'
- COUTINHO!! Den tager overliggeren! Han får bolden på kanten af feltet og med sit signaturtræk tager han bolden over til højrebenet og klapper den op mod krydset, men overliggeren tager.

26'
- Iniesta med et sjældent boldtab på en farlig position. Baptistao kommer ind og bryder og trykker af, men Ter Stegen redder i to omgange.

33'
- Tæt på fra Espanyol! De splitter Barcelonas venstre side og Navarro smækker et gyldent indlæg ind i boksen, hvor Baptistao kommer højt og header, men bolden går over målet.

37'
- Dommeren er ved at miste grebet om kampen. Først fløjter han ikke et klart frispark til Suárez og kort efter har Piqué klokkeklart fat i en Espanyol-mand, som har brudt bolden. Piqué beder om et gult kort i håbet om at forsvare chancen, men heller ikke her dømmer dommeren noget selvom. Utroligt dårligt dømt - klart frispark til Espanyol og gult til Piqué.

43'
- Busquets får frispark i en god position. Suárez gør sig klar til at sparke.

43'
- Uruguayaneren sparker, men bolden lander ovenpå målet.

45'
- Iniesta med et indlæg til Paulinho, men han header over målet.

46' - ANNULLERET MÅL!
- Espanyol scorer til 1-0, men dommeren annullerer det korrekt. Bolden havde været ude over baglinjen inden den blev smækket ind i feltet.

58' - ind-/udskiftning
- Paco og Semedo går ud. Messi og Roberto kommer ind.

61'
- Diego Lopez samler Luis Suárez' ufarlig forsøg op.

66' - MÅL!
- Så blev kampen åbnet! Sergio Garcia smækker et indlæg ind til Moreno, som Piqué ikke har styr på. Moreno header den flot ind bag Ter Stegen til 1-0.

75' - ind-/udskiftning
- Digne går ud. Alba kommer ind.

79'
- Sergio Garcia forsøger at sende Moreno i dybden, men bolden lander i en vandpyt og stopper straks. Umtiti samler op, men bliver efterfølgende slagtet af Garcia. Gult til Espanyol-manden.

82' - MÅL!!
- PIQUÈ SVARER IGEN! Espanyols tilhængere har været på nakken af Piqué igennem hele kampen, men her når han frem til Messis frisparksindlæg og pander kuglen i kassen til 1-1.

86'
- Skandale af dommeren. Moreno kommer for sent i en tackling på Piqué og får gult kort. Det skaber stor forvirring og kaos på banen, hvor der bliver skubbet og spillerne sviner hinanden til. Dommeren bruger ekstrem lang tid på lige præcis ingenting før han sætter kampen i gang. Han var slet ikke interesseret i at få stoppet problemerne og sætte kampen i gang.

90'
- Dommerens skandaløse indstilling fortsætter. Kun tre minutter lægger han til trods for at der var skubberi og kaos i netop tre minutter kort forinden.