Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Umtiti kræver lønforhøjelse

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. februar 2018




Ifølge mediet SPORT, kræver Barcelonas stærke midter-forsvarer, Samuel Umtiti, angiveligt en højere ugeløn fra Barca-ledelsen, for at kunne dedikere sin fremtid til den catalanske klub og dermed forblive på Camp Nou.

Umtiti er gentagne gange blevet sat i forbindelse med et skifte til enten Manchester United eller Manchester City, som begge skulle være meget interesseret i at udløse franskmandens frikøbsklausul.

Barcas cheftræner Ernesto Valverde skulle dog være overbevist om at kunne holde på den franske landsholdsspiller, som indtil videre har spillet 68 kampe for Barca, siden sit skifte i juli 2016.

Men ifølge SPORT, skulle Umtiti have anmodet om at få forhøjet sin årsløn til 48 mil. kr - et krav som franskmanden vil have indfriet, hvis fremtiden skal være hos de catalanske giganter.

24-årige Umtiti kan efter sigende se frem til at få sit ønske opfyldt fra Barcas ledelse da man, indenfor den nærmeste fremtid, vil sætte sig til bords med spilleren og diskutere både løn og vilkår med henblik på en forlængelse af den nuværende aftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Umtiti kræver lønforhøjelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder