Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Conte: Vi skal spille en perfekt kamp mod Barcelona

Champions League: Af Sajad Koftan - 19. februar 2018




Chelseas cheftræner, Antonio Conte, erkender at London-klubben skal spille en fejlfri og perfekt kamp på tirsdag, hvis man vil sende Barcelona ud af turneringen.

Premier League-holdet, Chelsea, vil på tirsdag, invitere de catalanske giganter fra Barcelona indenfor på Stamford Bridge, i den første dyst om billetten til ottendelsfinalerne i årets Champions League-turnering.

Indtil videre har det været en blandet fornøjelse, med pilen nedad, for den italienske træner i denne sæson i Chelsea, hvor englænderne har tabt nogle vigtige kampe i turneringen, selvom både West Bromwich og Hull blev besejret på det seneste.

I dagens pressemøde var Conte både ærlig og konkret, da han gav sit syn på Barcelona og kampen imorgen.

- På den ene side kender man jo Barcelona og ved at de er favoritter til at vinde CL, sagde Conte.

- På den anden side så kender vi vores eget niveau, som skal toppe på tirsdag, hvis vi skal have en chance for at gå videre samlet.

- Barcelona er uden tvivl et af de bedste hold i verden. Og nu gentager jeg mig selv. Men vi skal spille en perfekt kamp imorgen, med de klogeste beslutninger.

- Barcelona er et utroligt sammenspillet mandskab, som er fantastiske med bolden. Men uden bolden har de svagheder, som vi skal forsøge at udnytte.

Barcas Lionel Messi har ført an i sæsonen, med 20 scoringer i La Liga - noget som Conte også har bidt mærke i, selvom italieneren ikke kun vil fokusere på én mand.

- Vi håber at traditionen fortsætte med Messis manglende scoringer mod Chelsea, men jeg gentager mig selv igen. Vi taler om en utrolig spiller og derfor må vi have stor respekt.

- Men på samme tid skal vi heller ikke mandsopdække Messi. For når vi først mandsopdækker ham, så ved vi med sikkerhed at det går galt, da Messi kan blive utrolig farlig på denne måde, sluttede Conte af med.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Conte: Vi skal spille en perfekt kamp mod Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder