Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Russiske fans dræber spansk politimand

Nyheder - 23. februar 2018




Rusland skal afholde VM til sommer og mens der har været sat spørgsmål ved sikkerheden, så var det ikke just god reklame for landet i går, da russere ankom til Spanien i forbindelse med kampen på San Mames mellem Athletic Bilbao og Spartak Moskva.

Både Marca og AS dækkede kampen live fra stedet og kunne inden kick off rapportere om store problemer tæt på stadion. Her blev der kastet med glas og der blev sat ild til en masse ting, som blev smidt afsted. Èn politimand blev ramt af en 'flare' i hovedet. Han blev efterfølgende hastet til hospitalet men hans liv stod ikke til at redde.

Det var en gruppe på 200 russere, som ankom til stadion timer før kampen blev sparket i gang. Athletic-tilhængerne var også dukket op og det var altså i den forbindelse, at slåskampe brød ud. Der blev foretaget adskillige anholdelser og det endte med at Bilbao vandt med samlet 4-3.

Så hvis man fortsat tvivler på sikkerheden når russere har det i hånden til VM, så er der altså tydeligvis fortsat god grund til det. Samtlige medier melder om, at det var russerne der gik aggressivt til værks mod baskerne i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Russiske fans dræber spansk politimand

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder