Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Forgæves: Suárez fik ikke sit gule kort

La Liga - 26. februar 2018




Da Girona var på besøg på Camp Nou lørdag aften, var både Jordi Alba og Luis Suárez klar over, at ét gult kort ville sætte dem i karantæne til kampen mod Las Palmas således de kunne være helt klar til opgøret efterfølgende hjemme mod Atletico Madrid.

Derfor gik begge spillere tydeligvis efter det gule kort undervejs i løbet af kampen mod Girona, da tingene var afgjort. Jordi Alba lavede et halv af frispark og fik så det gule kort, som han ønskede. Luis Suárez kæmpede ekstremt hårdt og brugte både hånden til at slå til bolden, men lå i jorden og holdt om sin modstanders fod og ikke for at nævne en masse små frispark - men dommeren var kold og gav ikke noget gult kort til angriberen.

Det betyder, at Suárez er til rådighed når Barcelona møder Las Palmas i denne uge. Skulle det ske, at han får et gult kort i dén kamp, så er han i karantæne til storkampen mod Atletico Madrid.

- Kampens dommer tager beslutningerne. Jeg har intet at sige til det (de gule kort). Hvis vi mister en spiller til karantæne, så er der bare en anden, som går ind og dækker pladsen. Så må vi beslutte, hvad vi gør, var de eneste ord fra Valverde på pressemødet efter kampen.

Det er ikke nyt, at spillere med vilje rager et gult kort til sig for at slippe for en 'let kamp' og dermed være klar til en stor og vigtig kamp. Det så man blandt andet for nyligt, da Real Madrids Dani Carvajal gjorde det i Champions League - men UEFA gik ind og straffede ham for det og gav ham yderligere en karantænedag. Det forventes dog ikke at det spanske fodboldforbund kigger på Albas gule kort. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Forgæves: Suárez fik ikke sit gule kort

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder