Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil bytte Dembele for Bellerin

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. marts 2018


Medie: Barca vil bytte Dembele for Bellerin

FC Barcelona skulle, ifølge det spanske medie Don Balon, være klar til at indgå i en byttehandel med Arsenal - en byttehandel som vil sende den unge angrber, Ousmane Dembele til London til fordel for Hector Bellerin.

Ifølge mediet skulle catalanerne være interesseret i Arsenal-spilleren, og skulle endda være klar til at byde på forsvarsspilleren allerede til sommer.

Mediet hævder desuden at Barcas unge angriber, Ousmane Dembele, kan blive en del af en byttehandel med englænderne i håb om at få Bellerin til Camp Nou, eftersom Barca-træner, Ernesto Valverde, ikke har tænkt sig at gøre brug af den franske angriber.

Desuden skulle Dembele være klar til at forlade Camp Nou til fordel for Arsenal, efter at franskmanden har haft svært ved at tilpasse sig livet i Barcelona, efter at være kommet til klubben i en rekordhandel, i sin tid, da Barca fandt den hele store pengepung frem overfor tyske Dortmund.

Dembele skulle efter sigende have kostet catalanerne i 1,1 mia. kr - som jo netop gør den unge angriber til det største Bundesliga-salg nogensinde. Skulle en eventuel byttehandel mellem Arsenal og Barcelona finde sted, ville handlen også indeholde en sum penge, som Barcelona ville modtage for at slippe den nyindkøbte angriber.

Arsenal ser store muligheder i en angrebs-konstallation, som, hvis alt går efter planen, vil kunne bestå af Ousmane Dembele og franskmandens tidligere hold-kammerat fra Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang.

Bellerin skulle desuden være opsat på at skifte væk fra London og Arsenal, da backen skulle være klar på nye udfordringer i en ny klub.


Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Man City slår Hoffenheim
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Stream kampene
12/12 - 18:55 Real Madrid - CSKA Moskva
12/12 - 18:55 Viktoria Plzen - AS Roma
12/12 - 21:00 Ajax - Bayern München
12/12 - 21:00 Manchester City - Hoffenheim
12/12 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Lyon
12/12 - 21:00 Young Boys - Juventus
12/12 - 21:00 Benfica - AEK Athen
12/12 - 21:00 Valencia - Manchester United

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder