Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

McGuane: Ord kan ikke beskrive det

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 8. marts 2018


McGuane: Ord kan ikke beskrive det

Marcus McGuane blev i går skiftet ind i triumfen mod Espanyol med et kvarters tid tilbage og han blev dermed den første englænder til at optræde for FC Barcelona siden Gary Lineker foldede sit talent ud i samme trøje.

- Det var en stor oplevelse for mig og min familie. Ord kan ikke beskrive hvordan jeg havde det, da jeg trådte ind på banen. Men det var fantastisk.

- Da træneren sagde, at jeg skulle ind, tænkte jeg kun på at være rolig og spille mit spil som jeg altid gør det.

- Mange mennesker har fortalt mig, at Lineker var den seneste englænder til at spille for Barcelona; så at vide, at jeg er den næste, er en stor milepæl for mig.

- Jeg skal fortsætte med at lægge på hos B-holdet og få så mange kampe som mulighed. Og hvis muligheden byder sig hos førsteholdet, så skal jeg vise træneren hvad jeg kan, fortalte en stolt McGuane efter opgøret i aftes.

Barcelona hentede ham fra Arsenal for to måneder siden. Hos Arsenal fik han endda lov til at spille Europa League og få noget erfaring i den turnering, men hos Barcelona vurderes han lige nu kun god nok til B-holdet og så må tiden vise, om han kan arbejde sig ind på førsteholdet en dag.

McGuane er 19 år og er født i London.Få odds 6,00 på at Spanien slår Iran
Få odds 10,00 på at Danmark slår Australien
Få odds 6,00 hvis der scores mellem Argentina og Kroatien
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder