Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

McGuane: Ord kan ikke beskrive det

Nyheder - 8. marts 2018




Marcus McGuane blev i går skiftet ind i triumfen mod Espanyol med et kvarters tid tilbage og han blev dermed den første englænder til at optræde for FC Barcelona siden Gary Lineker foldede sit talent ud i samme trøje.

- Det var en stor oplevelse for mig og min familie. Ord kan ikke beskrive hvordan jeg havde det, da jeg trådte ind på banen. Men det var fantastisk.

- Da træneren sagde, at jeg skulle ind, tænkte jeg kun på at være rolig og spille mit spil som jeg altid gør det.

- Mange mennesker har fortalt mig, at Lineker var den seneste englænder til at spille for Barcelona; så at vide, at jeg er den næste, er en stor milepæl for mig.

- Jeg skal fortsætte med at lægge på hos B-holdet og få så mange kampe som mulighed. Og hvis muligheden byder sig hos førsteholdet, så skal jeg vise træneren hvad jeg kan, fortalte en stolt McGuane efter opgøret i aftes.

Barcelona hentede ham fra Arsenal for to måneder siden. Hos Arsenal fik han endda lov til at spille Europa League og få noget erfaring i den turnering, men hos Barcelona vurderes han lige nu kun god nok til B-holdet og så må tiden vise, om han kan arbejde sig ind på førsteholdet en dag.

McGuane er 19 år og er født i London. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


McGuane: Ord kan ikke beskrive det

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder