Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi-opfinder: Jeg opdagede et mærkværdigt talent

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. marts 2018


Messi-opfinder: Jeg opdagede et mærkværdigt talent

Verdens måske mest elskede talentspejder, Cales Rexach, er navnet på spanieren som opdagede Lionel Messi, hvor den aldrende talentspejder, efter at have set Messis bevægelser med bolden, straks fik øje på et unormalt stort og mærkværdgt talent, har Rexach forklaret til det engelske medie, The Sun.

Mens mange topspillere udvikler sig over tid, var en pur-ung Messi klar til at indtage den helt store scene - allerede i teenage-årene, ifølge Rexach.

Rexach, og resten af trænerstaben i Barcelona, havde aldrig set noget lignende, da de i løbet af 2-3 minutter, fulgte den vævre troldmand i aktion for første gang på La Masia-akademiet.

- Jeg stod på sidelinien omkring klokken fem, hvor jeg kiggede på banen, kiggede ned igen, og derefter kiggede op igen. Der var jeg i chok, og jeg har set meget i mit fodbold-liv.

- Fodbold er jo et hold-spil. Men denne her knægt behøvede ikke medspillere, da han nærmest var bedst alene mod 11 modspillere, forklarede Rexach.

- Messi tog bare bolden, driblede forbi 6-7 større spillere, hvorefter han klaskede bolden i mål. Begge sidelinier var nærmest i chok, og vi anede ikke hvordan vi skulle reagere.

- Messi har nogle unormale kompetencer, hvor alt er instinktivt. Han er født til at spille fodbold, fortsatte Messis opfinder.

- Da jeg så nærmede mig træner-bænken, sagde jeg højt: Vi bliver nødt til at binde ham til klubben, for han er fra en anden galakse end os andre".

Messis første underskrift blev endda signeret på en serviet, efter at Rexach holdt et møde med Messis far og Messis selv, på en restaurant i Argentina - Rexach havde nemlig, i farten og euforien, glemt kontrakten derhjemme.

- Jeg spurgte tjeneren efter en serviet og det fik jeg, hvor jeg derefter fik skrevet ned, at Barca var forpligtet til at skrive under med Lionel Messi - noget jeg havde lovet Messis far.

Resten er ren historie, hvor verdensstjernen er blevet nævnt som historiens bedste spiller nogensinde.


Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Man City slår Hoffenheim
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Stream kampene
12/12 - 18:55 Real Madrid - CSKA Moskva
12/12 - 18:55 Viktoria Plzen - AS Roma
12/12 - 21:00 Ajax - Bayern München
12/12 - 21:00 Manchester City - Hoffenheim
12/12 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Lyon
12/12 - 21:00 Young Boys - Juventus
12/12 - 21:00 Benfica - AEK Athen
12/12 - 21:00 Valencia - Manchester United

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder