Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Umtiti: Vi var alt for defensive mod Chelsea

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. marts 2018




Barcelonas bomstærke forsvars-stjerne, Samuel Umtiti, mener at catalanerne spillede alt for defensivt mod engelske Chelsea, da Barca trak det længste strå i 3-0 sejren på Camp Nou onsdag aften.

Messi, Dembele og Messi igen. Klinisk og effektivt blev kuglerne smadret i kassen bag en belgisk målmand, som sandsynligvis bare vil glemme datoen, onsdag den 14. marts 2018.

Billetten til kvartfinalerne blev uddelt til FC Barcelona, efter at de offensive kræfter foldede sig ud på et fyldt Camp Nou.

Den franske landsholdsspiller, Samuel Umtiti, var igen overlegen i de defensive rækker for hjemmeholdet, hvor franskmanden pillede boldene væk fra de sultne englændere. som jo jagtede den vigtige udebane-scoring.

Umtiti mener dog at holdet burde have haft en mere offensiv tilgang til kampen, da stjernen, netop da kampen blev fløjtet af, blev spurgt ind til kampens forløb af de franske journalister.

- Vi prøvede at forsvare godt, men efter min mening forsvarede vi alt for meget, sagde den centrale forsvarsspiller til fransk tv.

- Vores spillestil bygger mere på at angribe, hvor vi skal styre modstanderne på deres egen banehalvdel. Selvfølgelig er det vigtigste jo at vi kvalificerede os .Vi led i dele af kampen, men det lærer vi af i de kommende kampe i Champions League.

Umtitis landsmand Ousmane Dembele havde en stor aften, efter at have under-præsteret i en længere periode - noget som Umtiti også kommenterede på.

- Dembele er lykkelig lige nu. Han har set frem til at score i lang tid, og så gør han det med stor stil.

- Han spillede godt, og defensivt var han også afgørende for os på et tidspunkt. Jeg forsøger altid at forklare ham hvad han skal gøre for at få succes, og specielt hvordan klubben fungerer. Dembele er stadig ung, og husk nu at vi alle laver fejl i livet. Vigtigst er at han udvikler sig for hver dag, slog Umtiti fast.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti: Vi var alt for defensive mod Chelsea

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder