Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pique i hyldest: Messi er en alien

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. marts 2018




Barcelonas rutinerede forsvarsstjerne, Gerard Pique, hylder sin holdkammerat, Lionel Messi, og mener at verden kun ser en brøkdel af Messis kvaliteter - medmindre man ser magikeren hver dag til træning, som Pique har fornøjelsen af.

Pique stiftede første gang bekendtskab med Lionel Messi, da argentineren var blot 13 år gammel.

Forsvars-spilleren flyttede herefter tilbage til Catalonien i 2008, efter et mislykket ophold hos engelske Manchester United - og begge stjerner har, sidenhen, vundet alt hvad der kan vindes på klub-plan i Barca.

I en lang og detaljeret artikel i fodbold-magasinet "Players Tribune", påstår Pique, at Messis stærkeste våben, næppe er argentinerens elegante evne til at sætte sin modstandere af, score mål på samlebånd eller sprinte forbi alt og alle - derimod er det en helt anden force, som Pique bider mærke i hos sin argentinske kollega.

- Folk spørger mig ofte om mit syn på Messis største styrke. Alle vil gerne høre mere om Messi, da jeg jo har kendt ham i mange år efterhånden, forklarede Pique til fodbold-magasinet, inden han uddybede.

- Lad mig sige det med få ord. Messi er en alien. Han er ikke fra denne planet.

- Messi er den eneste spiller, hvor jeg ikke har glemt vores første møde med hinanden, da vi var 13 år. Vi kom på banen sammen for Barca og efter få minutter tænkte jeg: ´Den knægt er ikke fra vores verden. Han kan ikke være et menneske´, fortsatte Pique.

- Leo er en snigmorder. Simpelthen den bedste jeg nogensinde har set. Men man skal forstå, at det ikke handler om Messis angrebs-evner.

- Folk spørger mig om hvad de største Messi-bedrifter har været på banen, og vil have mig til at fortælle de daglige historier om Messis dribleture gennem fire-fem spillere. Tro mig. De historier er der masser af.

- Men for mig er det noget helt andet. Grunden til at Messi er fra en anden planet, skal findes i de egenskaber han besidder, når han ikke har bolden.

- I kan nok ikke se det på tv, men jeg kan se det på banen. Man bliver nødt til opfatte Messis ansigts-udtryk, når han jagter en forsvarsspiller, og piller bolden fra ham. Messis blik, når han går på jagt, har jeg aldrig set før hos nogen anden fodboldspiller i verden. Dét gør ham meget speciel, slog Pique fast.

- Han laver jo aldrig nogle tricks, hvor han hopper over bolden syv gange. Han er lavet af et helt andet stof. Messis storhed starter helt tilbage, hvor han vinder bolden fra alt og alle.

- Jeg ved godt at dette punkt ikke skaber de største avis-overskrifter. Men hverken Youtube eller andre medier kan vise jer Messis sande magi.

- Messis øjne er magien som er et udtryk fra en helt anden verden. Det vil tage mig endnu 5000 ord at skulle uddybe dette.

- Måske i en anden artikel, sagde Barca-styrmanden.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pique i hyldest: Messi er en alien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder