Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Gatti: Ronaldo havde spillet

Landskampe - 29. marts 2018




Lionel Messi har døjet med en skade lige siden kampen mod Athletic Bilbao blev fløjtet af før landsholdspausen. Skaden har holdt ham ude af kampene mod Italien og Spanien og det er da til at forstå, da der var tale om to venskabskampe uden noget på spil.

Argentinas landstræner Jorge Sampaoli og holdlægerne ønskede ikke at risikere noget med Messi og valgte derfor at lade ham se kampene fra sidelinjen. Men det til trods så mener den Boca-ikonet - som han er blevet stemplet - Hugo Orlando Gatti, 73 år, at Messi skulle have spillet.

- Folket ønskede at se Messi. Han skulle have spillet. Ronaldo havde gjort det, fortalte Gatti, da han talte om kampene til El Chiringuito TV.

Samtidig slår Gatti fast, at argentinerne ikke bør sætte al deres lid til Messi, da presset kan blive alt for stort. Alt tyder dog på, at Sampaoli udelukkende smider alle sine penge på, at alt skal komme fra Messi. Intet, af det, som Sampaoli har udtalt i de seneste par dage, har været omkring de andre spillere og VM-succes. Det har kun være Messis spil der er blevet nævnt i forbindelse med en eventuel succes.



I kvalifikationen kunne Argentina lige præcis ingenting uden Messi, men hver gang han var på banen, så skete der noget. Det var da også ham, som sikrede Argentina billetten til VM, da han med et hattrick på sidste spilledag sikrede sejren over Ecuador, som gav adgang til VM.

Gatti nåede selv kun at spille 18 landskampe og var udtaget til VM i 1966. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gatti: Ronaldo havde spillet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder