Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ramos: Messi er en fantastisk spiller

Nyheder - 30. marts 2018




Sergio Ramos spillede for Spanien, da de for nyligt skilte Argentina fra hinanden og vandt hele 6-1. Ingen havde set den afklapsning komme, men mulighederne for en spansk sejr blev i den grad forstærket, da det blev bekræftet, at Lionel Messi ikke skulle deltage i kampen.

På grund af overbelastning valgte argentinerne at hvile Messi og derfor havde de langt mindre at skyde med rent offensiven. Spaniernes spil gik forrygende og nærmest alt gik ind. Efter opgøret gav Real Madrid-spilleren Sergio Ramos en kommentator til Messi-situationen.

- Det er altid dejligt at vinde mod et landshold med så mange kvalitetsspillere. Det var en af de kampe, hvor stort set alt bare gik rigtigt. Vi er kommer ind til VM med hovederne højt.

- Messi er en fantastisk spiller, en unik spiller - og Argentina er dårligere uden ham. Med Messi er Argentina meget mere kraftfulde, fortalte Ramos efter kampen ifølge SPORT.

For år tilbage var det Spanien, som gæstede Argentina (i Buenos Aires) og her vandt argentinerne med knusende 4-1.

- Jeg husker, at Argentina slog os 4-1 på River Plates stadion. Men nu har vi også et godt minde mod dem, afsluttede Real Madrid-kaptajnen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ramos: Messi er en fantastisk spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder