Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Breaking: Barca smidt ud pokalfinalen!

Copa del Rey - 1. april 2018




Barcelona har spillet otte pokalkampe i indeværende sæson og mangler nu den niende og afgørende. Pokalfinalen mod Sevilla stod til at skulle blive spillet den 21. april - men det kommer ikke til at ske, beretter det spanske fodboldforbund i dag.

Situationen er den, at Copa del Rey er Kongens turnering (Spaniens konge) og fodboldforbundet mener ikke at man kan garantere sikkerheden for tilhængerne til finalen på Wanda Metropolitano, da der i øjeblikket er gang i en stor politikkrise i Catalonien.

Spanien ønsker ikke at Catalonien løsriver sig og bliver et selvstændigt land, men folket i Catalonien håber på, at det sker og det er blandt dette, som Gerard Piqué står inde for - og Pep Guardiola, som udviste sin støtte for en måneds tid siden og senere fik en bøde af det engelske fodboldforbund, da de ikke mener at politik og sport hænger sammen.

I forbindelse med optøjerne i Catalonien mener det spanske fodboldforbund, at der vil opstå en alt for stor fare ved at lukke over 20.000 catalanere ind på Wanda Metropolitano, hvor man spiller om at hæve trofæet i Kongens turnering.

Da Barcelona var i pokalfinalen sidste år blev det piftet højlydt under nationalmelodien. På daværende tidspunkt var krisen i Catalonien slet ikke på samme niveau som den er i dag og det er netop derfor, at Barcelona er blevet smidt ud af turneringen da sikkerheden kommer før alt andet.

Om Sevilla bliver tildelt en skrivebordssejr og får foræret trofæet eller om taberne fra semifinalerne Valencia og Leganés skal dyste om den nu åbne finaleplads, har fodboldforbundet ikke meldt noget ud om. Men det sidste ord er bestemt ikke blevet sagt i denne sag; ifølge spanske kilder er Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu overrasket over 1) den sene melding og 2) beslutningen om at smide Barcelona ud selvom optøjerne i Catalonien efterhånden har stået på længe.

Beslutningen er endegyldig og Barcelona har nu 14 dage til at reagere og tage sagen til CAS, hvis de ønsker det, oplyses det i en pressemeddelelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Barca smidt ud pokalfinalen!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder