Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Neymar færdig i PSG

Nyheder: Af Sajad Koftan - 1. april 2018




Ifølge flere franske og spanske medier, skulle Neymar-lejren og PSG-ledelsen nu være nået til enighed om en opsigelse af brasilianerens kontrakt efter VM - som dermed bekræfter rygterne om Neymars utilfredshed i den franske storklub.

Den brasilianske landsholdspiller blev verdens dyreste fodboldspiller, da FC Barcelona solgte teknikeren til PSG for 1,6 mia. kr - et beløb som jo var lig med den frikøbsklausul som catalanerne havde indskrevet i Neymars Barca-kontrakt i sin tid.

Ifølge de franske medier er Neymar og de arabiske PSG-ejere nu nået til enighed om at gøre en ende på ægteskabet, som i sidste ende kun var et spørgsmål om tid, hævdes det endvidere.

Årsagen skal hovedsageligt findes i brasilianerens store utilfredshed med den franske liga, hvor niveauet ikke har levet op til forventningerne, og hvor den tidligere Barca-spillers upopularitet i det franske omklædningsrum, kun har været på vej ned i et lavpunkt, efter flere uheldige episoder med holdkammeraterne - senest med angrebs-kollegaen, Edinson Cavani.

De spanske medier hævder desuden at Neymar allerede har indgået en forhåndsaftale med FC Barcelona - en stor nyhed som vil blive bekræftet senere på måneden, da begge klubber, jo efter alt at dømme, kan forvente kraftige reaktioner fra klubbernes fans, både på godt og ondt, ovenpå denne nyhed.

Neymar er lige nu igang med sin genoptræning efter en fod-skade.

Flere spanske medier beretter desuden, i den forbindelse, at den tidligere Santos-stjerne allerede nu træner med Barcas B-hold- som jo symbolsk endeligt bekræfter Neymars brud med franske PSG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Neymar færdig i PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder