Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Truppen mod Roma

Champions League - 8. april 2018




Tirsdag aften gælder det om at sikre billetten til Champions Leagues semifinale når Barcelona på udebane spiller mod AS Roma. I den forbindelse har Ernesto Valverde allerede i dag udtaget truppen. I morgen er der afgang til Italien.

Barcelonas trup mod AS Roma
Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Paco, Alba, Roberto, Gomes, Vidal, Umtiti, Mina, Vermaelen og Ortola

Busquets er tilbage igen efter en pause mod Leganés i aftes. Derudover er B-holdets Ortola også udtaget og det samme er Yerry Mina, som ellers er blevet siet fra i de seneste par kampe.

Busquets trænede for sig selv i dag, ligesom han også gjorde det inden kampen mod Leganés, men han er altså udtaget og spørgsmålet er hvor meget Valverde ønsker at satse med midtbanespilleren. Ved dagens træning deltog udover Ortola også Alena, Perez, Martinez, Tarin og Morer fra B-holdet. Men det var kun Ortola, som blev udtaget.

Der er kick off tirsdag aften klokken 20.45. Samtlige Champions League-kampe kan streames her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen mod Roma

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder