Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messis enorme hyldest til Iniesta

Copa del Rey - 22. april 2018




FC Barcelona havde ingen problemer med at vinde Copa del Rey trofæet i aftes. En forrygende fodboldkamp sluttede med voldsomme 5-0 og det er ikke sket i turneringens finale siden 1905. Da dommeren fløjtede af tog Messi fat i Iniesta.

Normal er det holdets to anfører, som skal op og modtage pokalen, men som man så det i går, så var det kun Andrés Iniesta der gik op af trapperne, modtog pokalen og sendte den mod himlen. Messi valgte nemlig at lade Iniesta nyde øjeblikket til fulde og det er endnu et bevis på, at Iniesta er på vej videre.

Når Messi siger, at han tænker på holdet før sig selv, så er der ingen tvivl om, at han mener det. Man så også i kampen hvordan han overlod et straffespark til Philippe Coutinho. Brasilianeren scorede, men der blev i stedet dømt straffespark. Messi valgte så at give det til Coutinho, så han ikke skulle føle sig 'snydt' for sit mål.

Efter kampen valgte han så at lade Iniesta suge den sidste lykke i Barca-trøjen ind og de smukke billeder er gået verden rundt. En stolt anfører med pokalen mellem hænderne kunne se sine holdkammerater vente på ham nede på banen. Efter at have sendt pokalen mod himlen løb han ned til holdkammeraterne på banen, hvor de sammen fejrede triumfen.

Ernesto Valverde var ikke på banen efter slutfløjt. Han valgte at steppe ud fra billedet, så spillerne kunne nyde triumfen. Først efterfølgende kom han på banen og fik taget et par billeder. Det var altså alt i alt en rigtig dejlig aften for FC Barcelona, som få timer efter opgøret fløj hjem til Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messis enorme hyldest til Iniesta

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder