Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Guardiola: Iniesta hjalp mig

Nyheder - 28. april 2018




Pep Guardiola sørgede for nogle magiske sæsoner på Camp Nou da han uventet blev ansat som førsteholdets cheftræner tilbage i 2008. Han endte med at vinde alt, der kunne vindes, i sin første sæson med utrolig flot spil. Undervejs oplevede han Iniesta fra nært hold.

- Jeg kan bruge tre minutter på at fortælle, hvad Iniesta betyder - ikke kun for Barcelona - men for fodbolden. De seneste par hår kunne ikke have været muligt uden ham; han hjalp mig med at forstå fodbold endnu bedre ved at kigge på ham spille spillet.

- Hvad han gør på banen, udover hvad han vandt; han er så professionel hele tiden.

- Jeg vil virkelig gerne takke ham og ønske ham held og lykke med fremtiden. En dag håber jeg, at han vender tilbage til Barcelona for at lære de unge eller professionelle spillere hvad han har lært. Jeg lærte en masse bare ved at være omkring ham. At se ham træne, hvor let han gør tingene og det mest imponerende er hvor naturlig han er. Han gjorde alt til perfektion - han havde en naturlig gave, som er uden for sammenligning, fortæller Guardiola.

Iniesta har vundet alt på klubplan igennem årene og scorede VM-finalens eneste mål mod Holland i 2010. Netop det mål og hans efterfølgende jubelscene, hvor han rev spilletrøjen af og hyldede den afdøde spiller, Dani Jarque, betød meget for folket rundt om i verden og han er derfor blandt de meget, meget få spillere, som bliver klappet ud af banen uanset hvor han tager hen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guardiola: Iniesta hjalp mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder