Mest læste denne uge

BARCA ER SPANSKE MESTRE!

La Liga - 29. april 2018

FC Barcelona har her til aften sikret sig det spanske mesterskab. Det skete efter at de formåede at undgå et nedelag på udebane mod Deportivo la Coruna og dermed kan intet hold længere indhente dem i tabellen. The Double er en realitet.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Coutinho, Dembélé, Suárez og Messi

- 2-4 85' - Messi

7'
- Beskeden start fra begge mandskaber. Barcelona er ikke kommet ud som lyn og torden, men forsøger at kontrollere kampen mens Deportivo la Coruna forsøger at lukke af og lukrere på omstillinger.

7' - MÅL!!
- Og så er der scoret! Dembélé får bolden fra Messi og kommer fri fra sin mand i feltet. Han vender rundt og spiller bolden tilbage i feltet til Coutinho, som følt smækker den over i det lange hjørne til 0-1. Målet minder meget om Denis Suárez' vigtige mål ude mod Getafe tidligere på sæsonen.

11'
- En indøvet hjørnesparksdetalje fra Barcelona går slet ikke godt. Rakitic laver frispark i forsøget på at lade bolden gå til Messi.

17' - ANNULLERET MÅL!
- Deportivo får bolden i mål efter at Ter Stegen redder flot, men giver retur. Perez sparker den sikkert ind, men det bliver helt korrekt dømt for offside inden.

22'
- Rakitic sparker næsten aldrig på mål fra distancen til trods for et forrygende spark. Af underlige årsager vælger han denne gang at skyde, hvor han er i total ubalance. Naturligvis sparker han den op på række 17, sæde 45.

28'
- Barcelonas organisation er revet fuldstændig itu. Deportivo sidder på kampen og Barcelonas midtbane kan slet ikke følge med. Specielt Ivan Rakitic hjælper hverken offensivt eller defensivt. Det er primært igennem ham, at Deportivo løber.

29'
- Kontra af Barcelona, som ender med et vip fra Suárez ind til Messi, men hans hovedstød går forbi.

29'
- Messi nedlægges i en farlig position. Frispark til Barcelona.

30'
- TÆT PÅ! Forrygende frispark af Messi, men Ruben er helt oppe i hjørnet og skubbe bolden til hjørnespark.

31'
- Tæt på igen! Dembélé får lige lagt bolden af til Coutinho, som forsøger at snige bolden i kassen lavt mod den fjerneste side, men bolden går forbi.

31'
- Straks går det den anden vej og Emre Colak forsøger at vippe den over Ter Stegen og over i det lange hjørne, men den går et par meter forbi.

32'
- KÆMPE CHANCE! Colak smækker et indlæg ind i feltet og Borja er centimeter fra at kunne styre bolden i kassen.

34'
- KÆMPE CHANCE IGEN! Barcelona forsvarer som en flok høns uden adresse. En hurtig kombination sender Colak fri og han sender et indlæg lige ind i panden på en helt fri Schar midt inde i det lille felt. Heldigvis for Barcelona header han over mål.

38' - MÅL!!
- Til trods for chancer til Depor, er Barca skarpest. Luis Suárez har her held med sin ydersideaflevering og vipper den om i bagrummet, hvor Messi kommer stormende. Han sparker til læderet og Ruben kan ikke holde den ude. Ligamål nummer 30 af Messi og Barcelona godt på vej mod mesterskabet.

40' - MÅL!
- Så kom Deportivo fortjent på tavlen. Igen forsvarer Barcelona som om kampen er vundet på forhånd og Perez sparker let et fladt indlæg i mål.

45'
- Tæt på 1-3. Messi leger på kanten af Deportivos felt før han vipper bolden om i bagrummet til Alba. Alba forsøger at finde Messi igen, men han er hårdt presse og mister bolden. Alba appellerer for straffespark, men det var nu mere bolden der blev banket ind på hånden.

51'
- MESSI! Dembélé driver bolden frem og finder Suárez, som prikker den i dybden til Messi, men argentinerens forsøg bliver reddet af keeperen. Ellers flot opspil.

52'
- MESSI IGEN! Han finder Coutinho og løber selv i dybden. Brasilianeren vipper bolden over to mand og finder Messi igen, men han sender bolden forbi mål med højrebenet.

58'
- I takt med at Nelson Semedo modtager et gult kort, løber Iniesta ud for at varme op. Han modtager klapsalver fra publikum på Riazor. Smukt øjeblik.

61'
- Rakitic misser en tæmning og ødelægger et lovende angreb. 10 sekunder efter modtager han bolden og smider den umotiveret direkte i fødderne på en modstander. Han ligner en mand, der trænger til ferie.

62'
- Samuel Umtiti hopper op i de højere luftlag og forsøger at heade Dembélés hjørnespark i kassen, men han header over. Ellers kruftfuldt opspring af franskmanden.

64' - MÅL!
- Barcelonas forsvar bliver fuldstændig udstillet. De kan overhovedet ikke følge med og får ingen hjælp fra midtbanen. Deportivo skiller catalanerne fra hinanden og Colak står fuldstændig fri midt i feltet og kan let sparke læderet i mål til 2-2. Det er Rakitic, som slet, slet ikke følger med Colak.

68' - ind-/udskiftning
- Efter endnu en skuffende kamp bliver Dembélé pillet ud. Denis kommer ind. Franskmanden har nogle gode løb med bolden, men tager de forkerte beslutninger og virker for stiv i sin boldomgang.

70'
- Schar tæt på 3-2! Men Ter Stegen disker op med en god redning. Barca mister dog bolden lige med det samme igen og Deportivo får hjørnespark.

73'
- Suárez kommer forbi sin modstander inde i feltet, men smadrer bolden i sidenettet efterfølgende.

74' - ind-/udskiftning
- Coutinho, som er faldet ud i anden halvleg, bliver pillet ud. Paulinho kommer ind.

81'
- Suárez fortsætter sin form. Kommer helt alene med keeperen, men brænder. Et godt løb, men hans skarphed er langt fra fordums styrke.

82' - MÅL!!
- Assistere, det kan Suárez! Messi skiller Deportivos forsvar fra hinanden, finder Suárez og løber videre ind mod mål og modtager igen bolden. Fra kort afstand er han sikkerheden selv. 2-3 og Barcelona er tættere på mesterskabet end nogensinde før.

85' - MÅL!!
- Så står den 2-4 på Riazor og igen er det Suárez, som assisterer Messi. Argentineren er iskold og laver et hattrick og sender mesterskabet til Barcelona.

87' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Ind kommer Iniesta til klapsalver.

90'
- KÆMPE chance til Piqué, som har sneget sig med op og får et fladt indlæg, men hans forsøg piller Ruben flot.

SLUT!
- Barcelona henter det spanske mesterskab efter et hattrick af Lionel Messi. The Double er en realitet og selvom spillet ikke var overbevisende i lange perioder af sæsonen, så er det hermed en kendsgerning, at Ernesto Valverde i sin første sæson har sikret sig to trofæer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder