Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alba: Vi havde lavet en æresport for Real Madrid

La Liga - 30. april 2018




Det er nu en realitet. Stod det til traditionen, så skulle Real Madrid-spillerne om mindre end en uge klappe Barcelona-spillerne på banen. Traditionen fortæller, at mestrene skal klappes på banen i sæsonens resterende ligakampe.

Som bekendt er det noget, som Zidane i medier har afvist, men spørger man Jordi Alba, så er det slet ikke Zidane, som tager den beslutning.

- Det kommer selvfølgelig højere oppe fra, når et hold afviser at hylde mestrene. Havde det været Barcelona, så havde vi lavet en æresport. Vi gjorde det i 2008 på Bernabeu. Men alle har ret til sin egen mening og den må man respektere, fortalte Alba efter triumfen i går og talte om The Double og Valverdes position.

- Vi har opnået The Double meget få gange, så det er en svær bedrift. Desuden er det håbløst, at kritisere Valverde. Vi, som spillere, kæmper for Valverde og vi erkender, at vi har lavet fejl. Valverde fortjener meget mere. Han har formået at samle omklædningsrummet godt.

- Roma-nederlaget gjorde rigtig ondt, men vores sæson har alligevel været god. Det kan man ikke tage fra os. Et nederlag skal ikke overgå vores bedrifter, kom det fra Alba. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Vi havde lavet en æresport for Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder