Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Dembélé kan blive udlejet

Transfermarked - 1. maj 2018




Sommerens transfermarked nærmer sig med hastige skridt og ledelsen hos FC Barcelona er allerede godt i gang med planlægningen og har eftersigende allerede en aftale med Antoine Griezmann på bordet.

Nu handler det om at finde en pris med Atletico Madrid og hvis det lykkedes at hente franskmanden til klubben, så kan det meget vel være Ousmane Dembélé, som må ud af huset. Mundo Deportivo erfarer, at Barcelona pønser på en lejeaftale for franskmanden. Adskillige klubber skulle være interesseret.

Udover Liverpool og Arsenal, så har Atletico Madrid også vist interesse for den hurtige angriber, som har haft en meget blandet sæson på Camp Nou. Han kunne indgå i en aftale for Griezmann, men endnu er der ikke yderligere detaljer på bordet.

Dembélé kom til klubben efter at Neymar valgte at skifte til Paris Saint-Germain. Franskmanden kom hurtigt slemt til skade, og da han endelig vendte tilbage, fik han en ny skade. Siden skade nummer to har han dog været frisk og udhvilet og klar til at jagte en plads i startopstillingen, men Ernesto Valverde har kun sporadisk givet ham spilletid. Og når han har fået spilletid, har det ikke altid været gode præstationer.

Alt peger dog i retning af at Griezmann er Barca-spiller inden VM sparkes i gang til juni - om det bliver med Dembélé på holdet eller ej er endnu ikke til at vide.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Dembélé kan blive udlejet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder