10-mands Barca fik 2-2 i El Clásico

El Clasico - 6. maj 2018

Der var drama, mål og masser af kort, da FC Barcelona søndag aften tog imod Real Madrid i en kamp, hvor catalanerne allerede på forhånd havde sikret sig mesterskabet. Det gjorde dog ikke intensiteten i opgøret mindre.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Coutinho, Dembélé, Suárez og Messi

Cillessen, Denis, Iniesta, Paulinho, Paco, Vidal og Vermaelen

- 1-0 10' - Suárez
- 1-1 15' - Ronaldo
- 2-1 52' - Messi
- 2-2 72' - Bale

4'
- God chance til Barcelona! Luis Suárez sendes ind i feltet af Messi, men Varane får lige foden på i det uruguayaneren skyder.

10' - MÅL!!
- SÅ ER DER SCORET! Forrygende kontra af FC Barcelona! Sergi Roberto sendes i dybden i sin højre side og smækker et perfekt indlæg ind i feltet til Luis Suárez, som i høj fart flugter bolden ind bag Keylor Navas. Det var Suárez selv som fra midten af banen sendte Roberto i dybden. 1-0 til mestrene!

13'
- Tæt på 2-0! Roberto kommer ind i feltet og finder Suárez, men hans forsøg på en hælafslutning kikser.

15' - MÅL!
- Så er der udlignet. Og det var Rakitic indblandet i. Han lunter tilbage mens Kroos stormer ned i dybden og modtager en bold fra Ronaldo. Tyskeren sender bolden ind til Benzema, som header den ned for fødderne af Ronaldo, der prikker den over stregen.

19'
- TÆT PÅ! Messi sender en fuldstændig perfekt aflevering afsted mod Alba, som kommer først på den, men han sender bolden over mål.

23'
- Rakitic har gang i endnu en dårlig kamp. En simpel bold kan han ikke holde kontrol over og han tvinger Busquets ned i en glidende tackling og en fejlaflevering. Real Madrid erobrer, men kun en fejlaflevering fra Benzema redder. Kroaten er overmandet på midtbanen og kan slet ikke følge med.

24'
- Real Madrid er langt farligere og virker mere frisk i deres spil. Her kommer Ronaldo - alene - op til et hovedstød, men han header over. Barcelona står utrolig ubalanceret på banen uden sammenhæng mellem kæderne.

27'
- Forsvaret er hullet som en si. Ronaldo bliver sendt i dybden og er alene med Ter Stegen. Tyskeren vinder duellen.

28'
- Endnu en chance til Ronaldo. Han skyder dog centimeter forbi. Igen udstilles Barcelonas forsvar.

38'
- Og endnu en chance kan skrives på kortet. Marcelo let forbi Roberto, ind til Ronaldo, som header mod mål - men lige over Ter Stegen og ned i nettet i stedet for ind.

42'
- Et sjældent besøg i Real Madrids felt. Coutinho spiller den ind til Messi, men Navas kommer flot ned og får lige klappet bolden væk fra argentinerens fødder.

44'
- Ramos smækker albuen i brystet på Suárez lige efter at angriberen har afleveret bolden. Ramos spiller uskyldig og forsøger at rejse Suárez op, som bliver aggressiv og sur. Begge får et gult kort. Men Marcelo slipper, selvom han stormede ind med høj hastighed og skubbede Suárez. Kort efter får Messi gult kort for et frispark på Ramos.

45+2'
- Svinestreg af Gareth Bale. Umtiti dækker bolden ud af sidelinjen og waliseren har ikke en jordisk chance for at nå bolden. I stedet planter han sin støvle direkte på Umtitis læg. Kun frispark - ikke skyggen af gult kort fra dommeren.

45+3' - RØDT KORT!
- Roberto planter en albue i hovedet på Marcelo og får rødt kort. Idiotisk af backen, som for anden gang inden for kort tid modtager et rødt kort.

45' - ind-/udskiftning
- Coutinho pilles ud. Semedo kommer ind. Som gardering for hullet, Roberto efterlod fra første halvleg.

47'
- Iniesta modtager bolden, kigger rundt, men ingen har løbet sig fri. Han mister bolden og Marcelo får en gratis chance, som han sender over målet.

52' - MÅL!!
- Dommeren har fuldstændig mistet forstanden og fortsætter med sine hovedløse beslutninger. Suárez nedlægger klart Varane før han driver bolden frem og finder Messi. Messi er iskold og runder to spillere før han med et perfekt skud curver kuglen rundt om Navas og i mål til 2-1.

55' - ANNULLERET MÅL!
- Suárez får bolden i mål, men det annulleres for offside.

57' - ind-/udskiftning
- Andrés Iniesta klappes ud af sin sidste El Clásico. Paulinho kommer ind.

58'
- PAULINHOO!! SÅ TÆT PÅ! Semedo stormer i dybden og sender den ind foran til en helt nøgen Paulinho, men han kommer et split sekund får sent og rammer Navas i stedet for bolden.

58'
- Sergio Ramos, som har et gult kort, nedlægger Rakitic til et klart gult kort. Men han får det ikke.

62'
- Casemiro nedlægger Messi i en god position til et skud direkte på frispark.

63'
- Messi sparker i muren.

70'
- FRILØBER TIL MESSI! Han sendes afsted og er alene med Navas, men han bliver nødt til at skyde tidligt, da Ramos stormer efter ham. Navas får lappen på og giver hjørnespark.

72' - MÅL!
- Real Madrid dominerer, Barca forsvarer. Nu gik den ikke længere. Asensio finder Bale, som skyder første gang. Han placerer den flot bag Ter Stegen.

75'
- Klart straffespark til Real Madrid, som dommeren ikke dømmer. Jordi Alba sparker Marcelo direkte på skinnebenet. Intet dømt. Måske baseret på Marcelos teatralske fald - dog et klart straffespark.

77'
- Fest på Camp Nou. Bale kan godt få kort. Her nedlægger han Semedo og får et gult kort.

82'
- TÆT PÅ! Messi erobrer bolden med hovedet, trækker ind i banen og forsøger at placere den fjernt, men den sniger sig lige forbi målet.

82'
- MESSI IGEN! Han snyder og sparker direkte på mål i stedet for et indlæg, men Navas får en stærk lap på og redder.

84'
- Det er Real Madrid, som presser på og kører bolden rundt om Barcelonas felt. Hjemmeholdet bliver nødt til at satse på omstillinger fordi, at de er en mand i undertal. Real Madrid kæmper for at ødelægge Barcelonas ubesejrede stime mens Barca kæmper for at fastholde den.

92' - ind-/udskiftning
- Suárez går ud. Paco kommer ind.

- Efter fire tillægsminutter fløjter kampens dommer af. Dermed fik Barcelona præcis det, de kunne ønske sig: De er fortsat ubesejret i ligaen og Messi fik sat endnu en bold i nettet i jagten på den gyldne støvle. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder