Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Disse spillere skal Barca skille sig af med

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. maj 2018




Udover Rafinha, som jo for tiden er udlejet til den italienske klub, Inter Milan, har FC Barcelona flere salgsannoncer på bordet - emner som ikke vil få en rolle i næste sæson, når Ernesto Valverde skal sætte holdkortet.

Catalanerne vil af gode grunde forsøge at sælge til højstbydende, når de udlånte Barca-spillere skal finde andre arbejdsgivere - en stor opgave for Barca-ledelsen, nu når flere spillere ikke har præsteret over en længere periode i deres respektive klubber.

Munir El Haddadi og Gerard Deulofeu bliver sandsynligvis de varmeste emner på listen, hvor begge er populære spillere på markedet og hvor de europæiske klubber allerede er begyndt at stille sig i kø - og de potentielle bejlere er yderst velkommen hos catalanerne, da Barca satser på at tjene en god skilling for netop disse spillere.

Tværtimod bliver det mere indviklet med Douglas, hvis fremtid er mere uvis, efter sit mislykkede ophold i portugiesiske Benfica, hvor spilleren ikke slog igennem. Douglas har stadig et år tilbage på Camp Nou.

Arda Turan og Marlon Santos er udlånt indtil sommeren 2019, hvor der er ingen grund til at sætte gang i fremtidsplanerne for disse to spillere.

Sergi Samper derimod, returnerede til Camp Nou med en skade som han pådrog sig i Las Palmas. Samper er igang med sin genoptræning, som foregår i Barcelona. Det vigtigste for Samper er at komme ovenpå igen efter sin skade, hvor man herefter vil se situationen an.

Samper selv har ofte erklæret sin kærlighed til Barca, men i sidste ende er det op til Barca-træneren, Ernesto Valverde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Disse spillere skal Barca skille sig af med

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder