Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iniesta præsenteret foran 8000 Kobe-fans

Nyheder: Af Sajad Koftan - 28. maj 2018




Den spanske landsholdsspiller og Barca-legende, Andres Iniesta, blev præsenteret som Vissel Kobes nyeste signing, hvor mere end 8000 fans, i lørdags, tog imod den tidligere Barca-kaptajn.

Japanernes største indkøb, siden Michael Laudrup, havde, ved præsentationen, iført sig Vissel Kobes spillerdragt med det legendariske nummer otte på ryggen.

De japanske Iniesta-fans havde også taget bannere med til forestillingen, hvor flere spanske budskaber var at finde - "Bienvenido, Andres Iniesta" (Velkommen Andres Iniesta), stod der på et af dem.

Efter præsentationen havde hovedpersonen følgende kommentarer til den varme velkomst.

- Tusind tak for den varme velkomst. I de seneste to dage i Japan, har jeg fået så meget støtte og hjælp. Jeg er meget taknemmelig.

- Jeg ser frem til at arbejde hårdt, lære og lære fra mig i Vissel Kobe, for at hjælpe klubben med at vinde den japanske liga og den asiatiske Champions League, sagde Iniesta.

Ejeren af Vissel Kobe og Barcas hovedsponsor, Rakuten, Hiroshi Mikitani, var både begejstret og optimistisk, da han skulle kommentere på Iniestas tilgang i Japan.

- Med tilgangen af Iniesta, har vi fået løftet niveauet i den japanske liga, samtidig med at vi har fået en meget populær spiller, specielt iblandt den helt unge generation i Japan.

Iniesta vil idag vende tilbage til den spanske landsholdstrup, som gør klar til VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta præsenteret foran 8000 Kobe-fans

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder