Mest læste denne uge

Dembélé og Umtiti med i let fransk sejr

Landskampe - 28. maj 2018

Frankrig tog mandag aften imod Irland hjemme på Stade de France og det var i den grad en testkamp, som reelt set kun havde ét hold på banen. Irland kunne slet ikke nedbryde Frankrig, som dominerede fra start til slut.

Samuel Umtiti spillede lidt over en time i det franske forsvar og det var kun på grund af den voldsomme regn, at han var gennemblødt ved sin udskiftning. Sved på banen fik han næppe - det var nemlig ikke før i de sidste par sekunder af opgøret, at Irland fik deres første reelle chance, som Steve Mandanda flot tog sig af.

Olivier Giroud gjorde det til 1-0 fem minutter før pausen, da han steg til vejrs og pandede på mål. Colin Doyle reddede, men returen sparkede Giroud over stregen. Få minutter efter sparkede Nabil Fekir på mål og her forsøgte Doyle at bokse bolden væk, men i stedet boksede han den lige op i luften og da den landede i jorden hoppede den i mål til 2-0.

Med et kvarter igen kom Ousmane Dembélé på banen for Kylian Mbappé og dermed spillede Barca-angriberen kampen til ende med sin måske kommende medspiller Antoine Griezmann. Den voldsomme regn gjorde dog betingelserne svære og det så man også i de sidste sekunder, da Dembélé driblede op i banen, men bolden blev ved med at stoppe i det tunge græstæppe. Herefter sendte han bolden i dybden til Griezmann, men med ét bremsede bolden og nåede aldrig frem til Atletico Madrid-angriberen og dommeren fløjtede herefter af. En komisk slutning på en knap så underholdende testkamp.

Frankrig møder Italien og USA inden VM sparkes i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder