Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alba-agent: Vi har ventet halvandet år på Barca

Nyheder - 29. maj 2018




Jordi Alba har været flyvende i denne sæson både offensivt og defensivt og allerede for halvandet år blev venstrebackens agent lovet, at FC Barcelona ville ringe for at indlede forhandlingerne for en kontraktforlængelse.

Opkaldet har man dog ikke fået, fortæller Jordi Albas agent Vicente Fores, som ikke forstår situationen.

- Raul Sanllehi var stadig i klubben, da vi blev fortalt, at vi ikke skulle bekymre os, for de ville ringe i forbindelse med en kontraktforlængelse.

- Men vi venter stadig. Det er nu halvandet år siden, at vi fik beskeden. Vi forstår ingenting; men måske er det normalt i Barcelona eller også er de ikke glade for præstationen af spilleren, der er inkluderet i årets hold fra FIFA og som har flest assists i Europa af alle forsvarsspillere, fortæller Fores.

- Alba har stadig to år tilbage af sin kontrakt og vi må se, hvad der sker. Men vi er rolige i øjeblikket, slår han dog fast.

Udmeldingen fra agenten er helt sikkert første træk i kampen om at få Barcelona til at tage kontakt således man kan få forlænget kontrakten på Alba, som efterhånden er blevet 29 år og gerne vil have mere i løn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba-agent: Vi har ventet halvandet år på Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder