Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca opgiver: Øger Umtitis løn

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 3. juni 2018


Barca opgiver: Øger Umtitis løn

Samuel Umtiti har været stædig i forbindelse med sin kommende kontraktforlængelse. Franskmanden er klar over, at han har spillet en god sæson i FC Barcelona og er eftertragtet af andre europæiske topklubber.

Det har han brugt i kampen om at få en lønforhøjelse i Barcelona, men i første omgang lignede det bestemt ikke, at den catalanske ledelse var klar til at øge Umtitis løn. Nu er der gået flere måneder og ifølge Sport har Barcelona opgivet: De øger Umtitis løn, øger hans frikøbsklausul til 500 millioner euro og forlænger hans kontrakt frem til 2023.

I øjeblikket løber hans kontrakt til 2021 og han har en frikøbsklausul på 60 millioner euro hvilket nærmest alle klubber i top 5 ligaerne kan betale. Netop den første aftale om, at fastsætte frikøbsklausulen på 60 millioner euro har jaget Barcelona indtil nu; for det er en billig sum penge hvis man tager det nuværende transfermarkedet i betragtning.

Umtitis advokater forventes at lande i Barcelona i næste uge for at gennemgå papirene. Alt tyder på, at en forlængelse er lige rundt om hjørnet og det er kun godt nyt for FC Barcelona.Ugens mest læste

Seneste nyheder