Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Alena skal opereres: Ude tre måneder

Skader: Af BarcelonaFC.dk - 5. juni 2018


Carles Alena skal opereres: Ude tre måneder

Det bliver ikke denne sommer, at Carles Alena skal overbevise Ernesto Valverde om mere spilletid på førsteholdet. Stortalentet blev skadet i sæsonens sidste kamp for B-holdet og skal nu en tur til Finland.

Carles Alena var ellers udset en rolle på førsteholdet denne sæson og planen er, at han skal rykkes op på førsteholdet. Men han får næppe spilletid lige med det samme. Han skal nemlig til Finland og opereres og herefter venter der ham en pause på tre måneder hvorfor han misser preseason og den første del af næste sæson.

Ousmane Dembélé pådrog samme skade i starten af sin Barcelona-karriere og måtte også til Finland for at blive opereret. Han blev skadet september 2017 og spillede først til januar. Herefter blev han dog hurtigt skadet igen, men har siden da været fit for fight og i mange situationer vist sine kvaliteter frem.

Andrés Iniestas afsked med klubben og med beskeden om, at Arthur først lander til januar, så Alena sit snit til at vise sig selv frem i jagten på mere spilletid på førsteholdet. Den drøm har dog fået et hårdt slag og endnu værre kan det blive hvis Barcelona som ventet går ud på transfermarkedet og investerer i en ny midtbanespiller.

20-årige Alena har spillet med i syv kampe på førsteholdet.

Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Real Madrid slår Viktoria Plzen
Få odds 6,00 på at Liverpool slår Røde Stjerne
Få odds 12,00 på at FCK slår Slavia Prag
Der henvises til Betfairs eget reglement
23/10 - 18:55 AEK - Bayern München
23/10 - 21:00 Manchester United - Juventus Anbefalet
23/10 - 21:00 Real Madrid - Viktoria Plzen
23/10 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
24/10 - 18:55 PSV - Tottenham
24/10 - 21:00 FC Barcelona - Inter Anbefalet
24/10 - 21:00 PSG - Napoli Anbefalet


Ugens mest læste

Seneste nyheder