Barca-emne med hattrick på ni minutter

Transfermarked - 5. juni 2018

Der har ikke været meget fokus på FC Barcelonas interesse i Rodrygo, men der dukker hele tiden små historier op. Rodrygo spiller i Santos og er en målfarlig brasilianer, som for nyligt scorede et hattrick på bare ni minutter.

Han scorede i det 22. 26. og 31. minut og sendte Santos på 3-0 hjemme mod Vitoria. Kampen sluttede 5-2 til Santos og dermed grundlagde han altså den vigtige sejr. Santos roder nemlig rundt nede i bunden af den brasilianske Serie A med bare ni point efter otte kampe og utrolige 11-13 i målscorer. Sæsonstarten har været katastrofal for traditionsklubben.

Rodrygo er 17 år og født i Osasco tæt på Rio. Han er blandt de mest lovende angrebstalenter i verden i øjeblikket og bliver fulgt tæt af mange store europæiske fodboldklubber. Han er glad for Barcelonas interesse men fortæller, at han holder begge ben på jorden i bestræbelserne på at spille godt for Santos.

Barcelona har allerede afsendt et bud på Rodrygo på 30 millioner euro, som Santos straks afviste og samtidig bad Santos om at Barcelona skulle holde sig væk indtil alle problemer omkring Neymar-handlen er afsluttet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder