Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Argentina aflyser kamp mod Israel

Nyheder: Af Sajad Koftan - 5. juni 2018


Breaking: Argentina aflyser kamp mod Israel

En venskabskamp mellem Argentina og Israel, som var planlagt til at finde sted i det besatte område i Jerusalem, aflyses efter et stort pres fra det palæstinensiske fodboldforbund, beretter de argentinske medier.

Ifølge flere medier og kilder i Argentina er kampen på lørdag aflyst efter heftige demonstrationer og protester i Argentina og i Barcelona - sidstnævnte udenfor det argentinske landsholds trænings-anlæg.

Den store modstand mod den nu aflyste kamp på lørdag, kom både fra palæstinensisk side men også fra de israelske kanter, hvor den israelske oppositions-politiker, Yousef Jabareen, i fredags, mødtes med den argentinske diplomat i Israel, med henblik på at stoppe kampen på lørdag.

- Min bekymring var klar og tydelig, efter at de israelske forbrydelser mod det palæstinensiske folk i Gaza fandt sted, netop ovenpå indvielsen af den amerikanske ambassade i det besatte område i Jerusalem, sagde politikeren til argentinske medier, efter sit møde med den argentinske diplomat.

- Det er et meget farligt signal at sende fra Israel til omverden, når man ønsker at trodse alle regulativer og konventioner, og spille en fodboldkamp i Jerusalem. Messi kan simpelthen ikke ignorere alle de palæstinensiske ofrer, slog Jabareen fast.

Kultur og sportsminister i Israel, Miri Regev har, tirsdag aften, bedt den israelske minister, Benjamin Netanyahu om at tage kontakt til Argentinas præsident, med en anmodning om at eskalere sagen i håb om at få kampen genoptaget.

Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Real Madrid slår Viktoria Plzen
Få odds 6,00 på at Liverpool slår Røde Stjerne
Få odds 12,00 på at FCK slår Slavia Prag
Der henvises til Betfairs eget reglement
23/10 - 18:55 AEK - Bayern München
23/10 - 21:00 Manchester United - Juventus Anbefalet
23/10 - 21:00 Real Madrid - Viktoria Plzen
23/10 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
24/10 - 18:55 PSV - Tottenham
24/10 - 21:00 FC Barcelona - Inter Anbefalet
24/10 - 21:00 PSG - Napoli Anbefalet


Ugens mest læste

Seneste nyheder