Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Argentina aflyser kamp mod Israel

Nyheder: Af Sajad Koftan - 5. juni 2018


Breaking: Argentina aflyser kamp mod Israel

En venskabskamp mellem Argentina og Israel, som var planlagt til at finde sted i det besatte område i Jerusalem, aflyses efter et stort pres fra det palæstinensiske fodboldforbund, beretter de argentinske medier.

Ifølge flere medier og kilder i Argentina er kampen på lørdag aflyst efter heftige demonstrationer og protester i Argentina og i Barcelona - sidstnævnte udenfor det argentinske landsholds trænings-anlæg.

Den store modstand mod den nu aflyste kamp på lørdag, kom både fra palæstinensisk side men også fra de israelske kanter, hvor den israelske oppositions-politiker, Yousef Jabareen, i fredags, mødtes med den argentinske diplomat i Israel, med henblik på at stoppe kampen på lørdag.

- Min bekymring var klar og tydelig, efter at de israelske forbrydelser mod det palæstinensiske folk i Gaza fandt sted, netop ovenpå indvielsen af den amerikanske ambassade i det besatte område i Jerusalem, sagde politikeren til argentinske medier, efter sit møde med den argentinske diplomat.

- Det er et meget farligt signal at sende fra Israel til omverden, når man ønsker at trodse alle regulativer og konventioner, og spille en fodboldkamp i Jerusalem. Messi kan simpelthen ikke ignorere alle de palæstinensiske ofrer, slog Jabareen fast.

Kultur og sportsminister i Israel, Miri Regev har, tirsdag aften, bedt den israelske minister, Benjamin Netanyahu om at tage kontakt til Argentinas præsident, med en anmodning om at eskalere sagen i håb om at få kampen genoptaget.

15/08 - 21:00 Real Madrid - Atletico Madrid (finale) Anbefalet
16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 16,00 på at Atletico slår Real Madrid
Få odds 12,00 på at Real Madrid slår Atletico
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder