Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi fik gave af russisk konditor: Se den her

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 24. juni 2018




FC Barcelonas argentinske magiker Lionel Messi fylder i dag 31 år. Netop nu er Lionel Messi en del af den argentinske landsholdstrup, der i øjeblikket kæmper for at avancere fra gruppespillet ved VM i Rusland.

Hele det argentinske mandskab har naturligvis fejret holdets helt store stjerne i løbet af dagen. Lionel Messi modtog en noget speciel gave tidligere på dagen - nemlig en 60 kilo tung gave fra et russisk konditori, der har lavet en chokoladefigur af Lionel Messi i menneskestørrelse.

Der er tale om det russiske konditori Altufyevo, der hører til i Moskva. De har brugt to uger på at lave den enorme chokoladefigur af den argentinske stjerne. Ejeren af konditoriet, russiske Daria Malkina, udtalte til mediet Reuters, at de fandt ud af at Lionel Messi snart havde fødselsdag, og så gik de ellers bare igang med det store projekt.

- Vi fandt ud af at Argentinas helt store stjerne Lionel Messi har fødselsdag d. 24 juni, og derfor besluttede vi os for at lave den store chokoladefigur. Hvorfor ikke give Lionel Messi en gave på hans fødselsdag? Vi giver Lionel Messi hans helt egen Lionel Messi, sagde den russiske konditor til Reuters.

Du kan se den enorme skulptur i videoen forneden. Forhåbentligt får den argentinske landsholdtrup ikke mavepine af den enorme gave.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi fik gave af russisk konditor: Se den her

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder